Kastraatit

Orifame Qrupiilo, ”Tui”
OSH b 22
Sukutaulu

Tui harrastaa puutarhanhoitoa kukkaruukkutasolla ja on johdonsuojakierteiden
virallinen myynninedistäjä. Kaikki ohuet johdot on suojattava tältä jyrsimeltä.
Tuilla on erityisen hieno klassinen tabbykuvio ja se jos mikä saa kasvitädin sydämen sykkimään. Turkinlaatukin on parasta 22-laatua, pehmeä ja silkkinen.

Kaotik Kiwi Klassik, ”Moko”
OSH b 22
Sukutaulu

Moko lensi meille Uudesta-Seelannista kolmen kissalan yhteistyön tuloksena. Se on kuuden pentueen isä.

Moko on perheemme itseoikeutettu pappakissa. Rauhallinen ja järkevä kaveri, joka rakastaa ruisleipää ja roskiskaapinavausta. Mokon klassinen tabbykuvio herättää yhä ihastusta, vaikka paras kontrasti onkin nuoruusmuistoissa. Moko rakastaa lämpöä ja ihastuu ikihyviksi kylään tulleista ystävistä.

Kiitos Mokosta Sandra Melville, NZ*Kaotik
Orifame Materia Oscura, ”Kiri”
OSH n 24
Sukutaulu

Kirin virallinen nimi juontaa juurensa avaruusharrastukseen. Kutsumanimi taas kuvastaa sen valtavaa tilannenopeutta ja kykyä lentää. Kirin henkilökohtainen korkeusennätys on kattoplafondin sisällä istuminen. Emonsa Spöken lailla Kiri on nopeaoppinen ja erittäin tilannetietoinen. Lapsivieraat ovat Kirin erityisessä suosiossa – Miko on sen paras kaveri.

SunSarin Bodom Beach Terror, ”Tero
SIA d 21
Sukutaulu


Terosta on moneksi. Koulunkäyntiavustaja. Trapetsitaiteilija. Isikissa. Papukaija olkapäällä. Vilkas, hellä ja isokokoinen uros. Vielä komeakin. Lasten paras kaveri. Siinä on siitosurokselle ominaisuuksia kerrakseen.

Kiitos Terosta Mervi Kaplas, FI*SunSarin